hren
 

Što se dogodilo s proljećem i kad će nam više ljeto i temperature primjerenije ovom dobu godine, već danima se pitaju mnogi, gledajući put neba i sivih  oblaka, koji nam svakodnevno " istresu" makar po koju kišnu kap. Posljednjih dana i više nego što smo navikli u onom jesenskom dijelu, a kamo li "na pragu" ljeta.

Jer proteklih se godina sa zadnjim danima svibnja većina nas već mogla pohvaliti da je makar sramežljivo iskušala temperaturu mora, ako već nije smogla " hrabrosti" i okupati se kako spada.

No, ovogodišnji svibanj odlučio nam je pokazati svoje tmurno lice, pa se i more uspjelo zagrijati tek do mizernih 18 celzijevih stupnjeva, nedovoljno i za one najhrabrije.

Turisti koji su svoj odmor na moru ipak morali platiti, usprkos njegovoj temperaturi, jutrošnje rijetke zrake sunca odlučili su iskoristiti makar kako bi se fotografirali za uspomenu na plaži u Kaštel Starom. Jer upravo su toliko i uspjeli proboraviti u moru prije nego li su iskočili na suho, ugrijati se pod suncem koje su vrlo brzo ponovno zaklonili oblaci. Sudeći po prognozama, ni u narednih nekoliko dana neće imati previše sreće..

Foto: PGK


KOMENTARI: