hren
 

SEOSKA OLIMPIJADA I BORBA BIKOVA
Na terenima Bik Commerca u etno selu Škopljanci u Radošiću, ove nedjelje, 26. svibnja, održat će se tradicionalna, 26. Seoska olimpijada starih sportova, kao i turnir u balotama te borbe bikova, a sva događanja započinju u 11 sati.

Najbolji i najsposobniji tako će ovog dana odmjeriti snage u skoku u dalj, bacanju kamena s ramena, potezanju klipa, borbi na gredi te obaranju ruke za muškarce i obaranju ruke za žene. Do sada se za ova natjecanja prijavio veliki broj natjecatelja iz cijele Hrvatske te izvan njenih granica.

I dok se snažni momci i djevojke budu ogledali u starim sportovima, na posebnom terenu rogove će ukrstiti bikovi, a borbe bikova organizira obitelj Ivić.
Tko će ove godine najbolje bombizavat i valjat na turniru u balotama, koji će se također održati u Škopljancima, odlučit će se između osam ekipa na balotaškom turniru.

Za sve koji u nedjelju pristignu u Radošić bit će organiziran i dodatni zabavni program, posebno za najmlađe,  izložbeno – prodajni sajam na kojem će mnogi pronaći nešto za sebe te bogata gastronomska ponuda, a za limene ljubimce osiguran je parking prostor.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij