hren
 

DO KRAJA MJESECA
Program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije „EU ŠKOLA“, provodit će se tijekom lipnja u Kaštelima i to u organizaciji Grada Kaštela i Javne ustanove Rera.

Program je namjenjen javnim korisnicima Grada Kaštela, odnosno njihovim zaposlenicima, a educira ih u pripremi projektne dokumentacije za sudjelovanje na natječajima za dobivanje bespovratnih EU sredstava i provedbu EU projekata.

Edukacija će se provesti u vremenu od 3 do 14. lipnja, u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu, kako kroz rad u manjim skupinama, tako i u individualnom radu i praktičnim vježbama.
Bit će organizirana četiri modula, Uvod u kohezijsku politiku EU i priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova, Vještine upravljanja projektnim ciklusom, Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz EU te Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova

- Broj polaznika je ograničen na grupu od 25 polaznika. Polaznici se prijavom obvezuju na prisustvovanje minimalno 80 posto predviđenih sati edukacije, što čini preduvjet za izdavanje certifikata o pohađanju – naglašeno je u pozivu na edukaciju.

Zainteresirani za prijavu trebaju dostaviti obrazac za prijavu te obavezno priložiti  životopis i motivacijsko pismo.

Rok za podnošenje prijava je 31. svibnja, a prijave potvrđene od čelnika tijela, sa životopisom, motivacijskim pismom i obrascem za prijavu trebaju se  poslati putem elektroničke pošte na adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij