U ORGANIZACIJI UDRUGE NAŠA DICA I STUDENATA EKONOMIJE
Na Ekonomskom fakultetu u Splitu ove srijede održana je tribina pod nazivom „Inkluzija, ne iluzija!“. Tribina je organizirana u sklopu programa Društveno korisno učenje, kojim se studentima Ekonomskog fakulteta u Splitu omogućuje da obavljaju stručnu praksu u nekoliko udruga s područja Splita i okolice. Organizatori tribine su udruga roditelja djece s posebnim potrebama „Naša dica“ i studentice Ekonomskog fakulteta pod vodstvom mentorica.

Predavačice na tribini su bile dr. sc. Sanja Bilač – učiteljica u osnovnoj školi „Spinut“ i Sanja Čagalj – prof. ravnateljica osnovne škole „Spinut“.

U prvom dijelu tribine razjašnjen je teorijski aspekt pojma inkluzija – procesa u kojem se u isto okruženje stavljaju djeca iste dobi, neovisno o tome imaju li ili nemaju posebne potrebe, dok su u drugom dijelu predavačice podijelile svoja pozitivna iskustva s inkluzivno obrazovnim programom koji se uspješno provodi u osnovnoj školi „Spinut“.

Većinu okupljenih činili su prosvjetni radnici i studenti Filozofskog fakulteta, koji su nakon završetka predavanja imali priliku postaviti pitanja i podijeliti svoja iskustva.

Foto:ND


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada