hren
 

DOĐITE I PODRŽITE IH
Vatrogastvo u Kaštelima ima bogatu prošlost i važnu ulogu u sadašnjosti, a kakva će mu biti budućnost pokazat će više od 250 mališana koji će u petak, 17. svibnja, sudjelovati na 10. Maloj vatrogasnoj olimpijadi, koja će se održati na igralištu GOŠK-a u Kaštel Gomilici, s početkom u 16.30 sati.

Organizatori olimpijade su DVD Kaštel Gomilica i Dječji vrtić Kaštela, a osim djece iz kaštelanskih gradskih, privatnih i vjerskih vrtića sudjelovat će i djeca  iz susjednih gradova poput Sinja, Trogira, Solina i drugih.
Svi oni, podjeljeni u ekipe, natjecat će se u igrama brzine, spretnosti i snalažljivosti, poput prelijevanja vode, gađanja u metu, sastavljanja vijaka i drugih.
I svi oni nastojat će biti bolji od ekipe dječjeg vrtića Pčelice, koja zadnjih godina ne da pehar najboljih iz svojih ruku.

A da bi svaka od ekipa postigla što bolji rezultat trebat će im i podrška sa tribina pa su svi pozvani da dođu bodriti najmlađe, među kojima je zasigurno i određeni broj budućih vatrogasaca.

Pokroviteljstvo nad Malom vatrogasnom olimpijadom potpisuju Vatrogasna zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Vatrogasna zajednica Grada Kaštela, a organizaciju su omogućili brojni donatori i prijatelji.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij