hren
 

UGOVORNO PARTNERSTVO ZA ODGOVARAJUĆU MEDICINSKU SKRB
Poliklinika Lukšić za oftalmologiju, ultrazvučnu dijagnostiku i drugo, omogućuje građanima djelatnost oftalmologije privatno, preko uputnica HZZO-a i uskoro GRAWE Hrvatska d.d. osiguranja, a obuhvaća oftalmološke preglede djece, među kojima je i pregled Lea tablicama te odraslih, kao i preglede uređajima za vidno polje te za pahimetriju rožnice.

Ultrazvučna dijagnostika, koju obavlja dijagnostičarka specijalist radiologije, obuhvaća UZV preglede karotida i krvnih žila, štitnjače i struktura vrata, dojki, abdomena, mišića i zglobova te urogenitalnog sustava.

Poliklinika se nalazi na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 551 u Kaštel Lukšiću, nasuprot parka i spomenika Franji Tuđmanu, odnosno u nekadašnjim prostorima  trgovine Ribola.

Radno vrijeme poliklinike je ponedjeljkom i srijedom od 12 do 20 sati, s dnevnim odmorom od 16.30 do 17 sati, a utorkom, četvrtkom i petkom od 7 do 15 sati sa dnevnim odmorom od 11 do 11.30 sati.

Građani koji se žele upisati za neki od pregleda u sklopu djelatnosti Poliklinike Lukšić, to mogu učiniti pozivom na broj telefona 021 805 335 ili mobitel 099 305 7777, a sve dodatne informacije dobit će od stručnog i srdačnog osoblja.

Za korisnike usluga poliklinike osiguran je i parking na samom ulazu u objekt, kao i u neposrednoj blizini, istočno od zgrade osnovne škole. U samoj blizini nalazi se i autobusno stajalište.

Od nedavno i sami stanovnici Kaštela,vlasnici Poliklinike Lukšić i njihov tim rado će izići u susret svojim sugrađanima  Kaštelanima u svakodnevnom radu, a u slučaju potrebe i odlaskom do starijih i ograničeno pokretnih osoba sa  prenosnim ultrazvučnim uređajem i oftalmološkom opremom za kućne posjete.


KOMENTARI: