hren
 

OVE SUBOTE U LUKŠIĆU
Humanitarna akcija „Dom nakon doma“, u organizaciji ACT Hrvatska  u suradnji s Kaštelanskim kazalištem, Gradskim kazalištem lutaka Split i pjevačkim društvom Marjan, koja se tijekom travnja provodila u Splitu, nastavlja se ove subote, 11. svibnja u Kulturnom centru u Kaštel Lukšiću.

Cilj akcije „Dom nakon doma“ je prikupiti sredstva za tri štićenika Centra za pružanje usluga u zajednici Split koji je usmjeren na djecu i mlade s poremećajima u ponašanju i osobnosti, koji uskoro kreću u samostalnost te im omogućiti pristojan početak novog života. Sredstva prikupljena u akciji bit će namijenjena plaćanju stanarine za tri mjeseca te osnovnim potrepštinama.

Uskršnji proizvodi za ovu akciju prodavali su se u trgovačkom centru Mall u Splitu, a akcija je obuhvatila još nekoliko događanja.

Prema najavama organizatora, u subotu 11. svibnja zainteresirani će u Kulturnom centru u Kaštel Lukšiću moći sudjelovati na javnom satu Škole glume Kaštela, nazočiti nastupu pjevačkog društva Marjan te predstavi „Domaši“ Gradskog kazališta lutaka.
Tijekom dana na ulazu u Kulturni centar nalazit će se prodajni sajam s rukotvorinama brojnih udruga i kreativaca, a uprihodovana sredstva sa sajma bit će usmjerena za navedenu svrhu.

Javni sat Škole glume Kaštela na programu je od 10.30 do 12.30 sati, a nastup Pjevačkog društva Marjan uslijedit će u 18 sati, U  20 sati Gradsko kazalište lutaka Split izvest će predstavu „Domaši“

Prikupljanje sredstava u Kulturnom centru nastavit će se  i 25. svibnja, kada će se u organizaciji udruge Dea Dia Dance i Marine Kuzmanić, održati plesne radionice i zumba party.

Svi zainteresirani koji iz nekog razloga ne mogu doći na ovo događanje, a žele financijski pomoći akciju, to mogu učiniti uplatom donacija na račun broj HR2823400091511000541


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij