hren
 

DO KRAJA SVIBNJA
Splitsko-dalmatinska županija i ove će godine u prigodi obilježavanja Dana županije, 30. rujna, dodjeliti nagrade pojedincima, udrugama i skupinama za zasluge u promicanju različitih područja društvenog života u Splitsko-dalmatinskoj županiji, zbog čega su objavili javni poziv za podnošenje prijedloga o ovogodišnjim dobitnicima.

Nagrade će se dodijeliti za zasluge na području znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, sporta, zdravstva, socijalne skrbi i drugog, i to u tri kategorije, nagradu za životno djelo, osobne nagrade te skupne nagrade.
Kako su naveli, u jednoj godini mogu se dodijeliti najviše tri nagrade za životno djelo te pet osobnih i pet skupnih nagrada.

Prijedloge mogu podnijeti župan, vijećnici Županijske skupštine, radna tijela Županijske skupštine, tijela gradova i općina s područja Splitsko-dalmatinske županije, državna upravna tijela, trgovačka društva i ustanove, građani i udruge građana, političke stranke, vjerske zajednice te druge pravne osobe.
Uz prijedloge nužno je dostaviti i dokumentaciju kojom se dokazuju razlozi navedeni za dodjelu nagrade u prijedlogu.

Što prijedlog mora sadržavati, rokove, način i adrese dostave prijedloga, kao i dodatne informaciije možete vidjeti više na linku JAVNI POZIV NAGRADE.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij