hren
 

U MUŠKOJ I ŽENSKOJ KONKURENCIJI
Pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava te javnih vatrogasnih  postrojbi u subotu su sudjelovali na 13. Vatrogasnom kupu Dalmacije, u organizaciji Vatrogasne zajednice Splitsko – dalmatinske županije i u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom te DVD-om Sinj.

Natjecanje se održalo na sportskom centru „Ivan Poljak – Sokol i Andrija Alčić“, a u vježbi s motornom vatrogasnom štrcaljkom, koja se sastojala od vježbe s opremom i štafetne utrke bez prepreka, sudjelovalo je više od 300 vatrogasaca u pet kategorija i 33 ekipe, iz više od 20 dobrovoljnih društava i dvije javne vatrogasne postrojbe.

U kategoriji „muški A“ sudjelovalo je 11 ekipa, a najbolji su bili članovi DVD-a Buševec. U ovoj kategoriji nastupila je i ekipa DVD Mladost 1 koja je na kraju natjecanja, iako su u vježbi s opremom bili najbrži, zbog lošijeg rezultata u štafetnoj utrci, osvojila drugo mjesto. Ekipa DVD Mladost 2 plasirala se na šesto mjesto.
DVD Mladost nastupilo je i u kategoriji „muški B“, a u konkurenciji 11 ekipa osvojili su četvrto mjesto. Kaštelanske vatrogasce u ovoj kategoriji predstavljala je i ekipa DVD Kaštela, koji su na kraju zauzeli  peto mjesto. Najbolja ekipa bila je ona iz DVD-a Strmec Bukevski.

Među ženama, u kategoriji „žene A“ , najbolja je bila ekipa iz DVD-a Ribnica, a ekipa DVD-a Mladost, u konkurenciji četiri ekipe osvojila je treće mjesto i to zbog greške u vježbi s opremom.
U kategoriji „žene B“ nastupilo je pet ekipa, među kojima je još jednom najbolja bila ekipa iz DVD-a Ribnica, dok su članice DVD-a Mladost bile ponovo treće.

U petoj kategoriji natjecale su se tek dvije javne vatrogasne postrojbe, a u ogledu između Zagrepčana i Varaždinaca pobjeda je ovog puta otišla na stranu JVP Zagreb.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij