hren
 

Prigodom blagdana Uskrsa, Grad Kaštela i Gradsko vijeće, pojedine političke stranke i udruge, putem Portala grada Kaštela čestitale su svojim sugrađanima i svim ljudima dobre volje ovaj najveći kršćanski blagdan.

- Drage građanke i građani Kaštela, pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, koji nas uči da se spremnije suočimo sa svakodnevnicom. Uskrs je vrijeme kada slavimo nadu u svijet zajedništva, ljubavi i razumijevanja među ljudima. Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima, iskreno se pridržavajući temeljnih kršćanskih vrednota, dajući tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, želimo da u vašim srcima zavlada duh radosti, da blagdane provedete u toplini svojih domova, okruženi prijateljima i obitelji. Svima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće, u ime Grada Kaštela i svoje osobno, želimo sretan, radostan i blagoslovljen Uskrs – poželjeli su gradonačelnik Denis Ivanović i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Udovičić

- Uskrs je blagdan vjere i nade, pobjede života nad smrću i pobjede dobra nad zlom.S tom vjerom u pobjedu života koju nam je darovao Isus Krist ispunimo naš svakodnevni život međusobnim uvažavanjem, zajedništvom, solidarnošću i razumijevanjem za  bližnje, druge i drugačije. U prigodi Uskrsa prisjetimo se naših poginulih, nestalih i umrlih branitelja, i svih onih koji se danas osijecaju usamljeno. Oni su svoje živote dali za svoje prijatelje, za svoju zemlju i za svoj narod. Ne zaboravimo ih, niti njihove obitelji u našim uskrsnim molitvama.
Sretan Uskrs svim članovima udruge, kaštelanskim braniteljima, obiteljima umrlih i poginulih branitelja i svim Kaštelankama i Kaštelanima želi Udruga Hrvatskih ratnih veterana Grada Kaštela – poručio je predsjednik  UHRV Kaštela  Ivan Bazina.

- Svim hrvatskim braniteljima, njihovim obiteljima i svim vjernicima neka uskrsli Krist donese čvrstu vjeru kao stinu pradidovu i život pun Božje ljubavi i zahvalnosti – ćestitka je pristigla iz dragovoljačko – braniteljske udruge Stina pradidova.

- Svim našim korisnicima, kao i svim našim sugrađanima i sugrađankama te ljudima dobre volje filjem svijeta, želimo sretan Uskrs, uz obilje ljubavi, mira, vjere i nade. Neka vam uskrsno jutro osvane prepuno Božje ljubavi i blagoslova  – čestitka je iz Gradske knjižnice Kaštela

- Uskrs je  najveći kršćanski blagdan, blagdan optimizma. Unatoč svim nedaćama Uskrs nam donosi svjetlo i radost  u naše živote, iznova nas podsjećajući na potrebu činjenja dobra bližnjima i onima kojima je to potrebno. Drage sugrađanke i sugrađani te svi ostali koji slave, nek vam i ovaj Uskrs osvjetli put ljubavi i nade – poruka je Darija Kurtovića, predsjednika kaštelanskog HSLS-a.

- Hrvatice i Hrvati, poštovani vjernici ,neka vam uskrsli Krist podari živu vjeru i postojanu ljubav prema Crkvi i Domovini i neka vas učvrsti u borbama života na putu vječnog spasenja – želje su kaštelanskog HSP-a i njihovog predsjednika Ante Komljena.

- I ovog Uskrsa Kristovo uskrsnuće neka vas ohrabri i ispuni nadom, snagom, vjerom i ljubavlju, jer Uskrs je blagdan koji simbolizira pobjedu dobra nad zlim. Neka vas i vaše obitelji uskrsli Isus i ovih dana ispuni mirom i blagoslovom. Sretan vam ovaj najveći kršćanski blagdan – čestitka je kaštelanskog HDZ-a

- Svim građankama i građanima  grada Kaštela koji slave Uskrs, čestitamo najveći kršćanski blagdan!. Uskrs slavimo s nadom u novi početak i s vjerom u bolje sutra. U ime gradske organizacije SDP Kaštela, želimo da vam blagdan Uskrsa bude ispunjen mirom i radošću te da ga provedete u krugu obitelji i najmilijih. Neka nam svima cilj bude izgradnja društva koje se temelji na toleranciji, opraštanju, i neizmjernom zalaganju za dobrobit svih građana – poruka je pristigla od Gradske organizacije SDP-a Kaštela.

Čestitkama za blagdan Uskrsa pridružuje se i redakcija Portala grada Kaštela.


KOMENTARI: