hren

UVIJEK ISTA PRIČA
Fotografije pristigle na našu adresu, nastale ove subote na plaži Bile u Kaštel Štafiliću, pokazuju da čovjek i snage prirode mogu djelovati u sinergiji  te biti neraskidivo povezani.

Pa su tako snage prirode, odnosno vjetar i valovi, na dio područja plaže Bile donijele ono što su tim snagama dali ljudi, a onda su im prirodne snage to vratile.
Nešto dalje netko je sakupio na gomilu ono što su proizveli kako priroda tako i čovjek, pa su tu zajedno i polivinil i granje, trava i karton, lišće i metal.
A da sve bude upotpunjeno, pobrinuo se netko tko je prirodni materijal za građenje poput kamena spojio s cementom i opekom, ili kako je autor fotografija naveo: „nova umjetnička instalacija za početak sezone“.

No, kako je umjetnost često neshvaćena, naše su pretpostavke da će ta instalacija u sljedećim danima, izgubiti bitku s djelatnicima Vlastitog pogona koji će s prvim poboljšanjem vremenskih uvjeta krenuti u uređivanja plaža. Ovog puta i mi smo kontra umjetnosti te zdušno navijamo za komunalce.

Foto: čitatelj


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij