hren

SVI ZADOVOLJNI
Od četvrtka do nedjelje u Marini Kaštela u Kaštel Gomilici održani su 11. Hrvatski dani male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija, koji su unatoč nešto nepovoljnijim vremenskim uvjetima prvog i zadnjeg dana manifestacije, polučili odlične rezultate.

Na manifestaciji , koja se po prvi put održala na lokaciji u Kaštel Gomilici, predstavilo se nešto manje od stotinu izlagača iz područja nautike i turizma, a i broj posjetitelja bio je na zavidnom nivou.

- Sve što je lijepo brzo završi pa su tako iza nas i 11. Hrvatski dani male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija.  Iza nas su četiri dana prekrasnog druženja, adrenalinskih atrakcija, premijera  novih plovila, igara i nagrađivanja. Nova lokacija, Marina Kaštela  i grad Kaštela iskazali su se kao izvrsni domaćini i na tome im ovom prilikom zahvaljujemo.  Zahvaljujemo i svim izlagačima koji su nam iskazali povjerenje dolaskom na sajam.  Skoro dvostruko veći broj izlagača u odnosu na prošlu godinu, na znatno prostranijem prostoru, velik je pomak ali i obveza. Hvala i svim medijima koji su pratili ove naše manifestacije i naravno, posebno hvala svim posjetiteljima koji ste nas ove godine posjetili u Marini Kaštela – poručili su po završetku  iz Udruge Hrvatski dani male brodogradnje, koji su bili organizatori cijelog događanja.

Foto: Udruga HDMB

 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij