hren
 

IMAMO TABLICU I SVJEDOKA, REDARI NA VAMA JE RED!
Bura pomete ulice, onda ih kiša ispere, a onda dođe stvorenje na dvije noge ili bolje rečeno na četiri kotača i svemu tome da svoj loš pečat. Uporno pokazujući prirodi i svijetu porijeklo iz roda hominidae, ali koji, zatvoren u svojoj čahuri, nije u razvoju uspio doseći razinu običnog homosapiensa.

Kaštel Stari, ponedjeljak poslijepodne. Na nogostupu zaustavljen Golf splitskih tablica. Službeno nije parkiran već samo zaustavljen jer vozač sjedi u njemu i po svoj prilici nekoga čeka. No, parkiran ili zaustavljen svejedno je počinio prekršaj.

Onda vozač, da skrati vrijeme u čekanju, očito odluči malo porediti po unutrašnjosti automobila pa tako u jednom trenutku, otvori vrata i istrese na nogostup sadržaj pune pepeljare.
Ali upravo u tom trenutku tu se nađe jedan prolaznik i prvo na lijep način, a kad to nije dalo nikakav rezultat, onda zapovjednim tonom i uz prijetnje pozivanja službenih osoba te uz uključivanje opcije snimanja na mobitelu, zatraži od onog u vozilu da pokupi što je bacio.....

Na kraju, niti jedan način nije dao rezultata, a prolaznik je mogao samo snimati kako vozilo odlazi i za sobom ostavlja hrpu opušaka ili papirića na nogostupu te ovu kratku priču podijeliti s nama, ali i nadležnima.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij