hren
 

O DALMACIJI I DALMATINCIMA
Nadbiskupski kaštel u Kaštel Sućurcu, u srijedu, 10. travnja, ugostit će splitskog fotografa Stanka Karamana i njegovu izložbu fotografija „U sjećanje mi došla Dalmacija“, a Karaman će ovom prigodom predstaviti i svoju monografiju „Od kolijevke do Hajduka“. Ovo događanje koje se održava u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela, započinje u 19.30 sati.

Izložba „U sjećanje mi došla Dalmacija“, donosi pedeset autorskih crno-bijelih fotografija koje pričaju priču o životu na otocima i u Zagori.
Monografija  „Od kolijevke do Hajduka" sadrži sedam poglavlja koja opisuju različite događaje, od života u Dalmaciji, preko susreta s „malim“ ljudima i poznatim osobama, do Jugoplastikine momčadi koja je u grad pod Marjanom donijela brojne trofeje i zlatne generacije Hajduka. Tih sedam poglavlja nalaze se na 376 stranica sa 460 fotografija i čak 130 stranica teksta.

U zabavnom djelu programa ove će večeri sudjelovati novinari Saša Ljubičić i Mia Sesartić, prvak opere splitskog HNK-a Ratomir Kliškić i glazbenik Pavle Kolarov.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij