hren

U KAŠTELIMA I TROGIRU
Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“, sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Osnovni cilj projekta je unaprjeđivanje održivosti, utjecaja i učinkovitosti lokalnog partnerstva za zapošljavanje Splitsko-dalmatinske županije, kao i unaprjeđivanje zapošljavanja i samozapošljavanja svih građana, a posebice ranjivih skupina.

Aktivnosti projekta nastoje povećati zapošljivost, potaknuti razvoj novih, kvalitetnih radnih mjesta kroz poticanje (samo)zapošljavanja, poduzetništva i društvenog poduzetništva. U sklopu projektnih aktivnosti, provode se informativno-edukacijska predavanja koja su osmišljena s ciljem jačanja svijesti o važnosti aktivnog pristupa obrazovanju, zapošljavanju i samozapošljavanju te povezivanja i suradnje dionika na tržištu rada. Predavanja su namijenjena nezaposlenima koji žele saznati nešto više o poduzetništvu i mogućnostima pokretanja vlastitog posla, ali i steći motivaciju za aktiviranje i ulazak u svijet rada.

Predavanja će se održavati na području Splitsko-dalmatinske županije, a organizira ih nositelj projekta, Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, u suradnji s projektnim partnerima Centar za održivi razvoj, TOMS, Zdravi grad i Domine.

Predavanje koje će se održati u Trogiru  bit će u ponedjeljak, 15.04. na adresi Dr Franje Tuđmana u prostoriji Sindikata umirovljenika koji se nalazi na parkingu poviše sportske dvorane s početkom u 11 sati.

Predavanje će se održati u Kaštel Štafiliću u Srednjoj školi braće Radić Put poljoprivrednika 5, u utorak 16. 04. s početkom u 14 sati.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij