hren
 

PROVJERITE PODATKE
Nedjelja, 5. svibnja 2019. godine, dan je kada će se, prema odluci Vlade RH, održati izbori za članove vijeća te za predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i regionalne samouprave.

Iz tog razloga iz Ministarstva uprave pozvali su birače, pripadnike nacionalnih manjina, za koje će se provesti izbori da izvrše pregled, dopunu ili eventualne ispravke u registru birača. Svi zainteresirani to mogu obaviti u uredima državne uprave u županiji prema mjestu svog prebivališta, tijekom radnog vremena ureda i to najkasnije do 24. travnja 2019. godine.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji provest će se izbori za članove vijeća nacionalnih manjina i to za po 25 članova za albansku, bošnjačku, srpsku i slovensku nacionalnu manjinu, dok će se u gradu Kaštela birati 15 članova za srpsku nacionalnu manjinu.

Jedan predstavnik nacionalnih manjina  u jedinicama lokalne i regionalne samouprave, u Splitsko-dalmatinskoj županiji birat će se za crnogorsku, češku, mađarsku, makedonsku, njemačku, rusku, slovačku i talijansku nacionalnu manjinu, a u gradu Kaštela za bošnjačku nacionalnu manjinu.

Više u dokumentima…

OBJAVA BIRAČIMA  
ODLUKA O IZBORIMA ZA VIJEĆA
ODLUKA O IZBORIMA ZA PREDSTAVNIKE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij