hren

NEKI SU NAS PROVALILI ODMAH, A NEKI SU SE DOBRO RASPITIVALI ZA SVOJE BUDUĆE RADNO VRIJEME :)
Djelatnici Gradske uprave u Kaštel Sućurcu, od 15. travnja prelaze na novo radno vrijeme, kako bi građanima Kaštela bilo omogućeno da svoje potrebe i komunikaciju sa službenicima obavljaju izvan svog radnog vremena.

Nakon što je svoje radno vrijeme utorkom, kada prima građane, produžio na poslijepodnevne sate, kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović, donio je odluku i o tome da gradski službenici rade svake druge subote, u vremenu od 8 do 13 sati.

- Najčešće pitanje građana je zbog čega gradske službe ne rade u poslijepodnevnim satima ili subotom, kako bi oni, bez gubitka radnih sati mogli preuzeti dokumente, podnijeti zahtjeve i slično. Znam da mnogi ovu odluku neće dočekati raširenih ruku, ali treba vidjeti kako će sve funkcionirati. Ako ova odluka ne da posebne rezultate ponovno ćemo se vratiti na staro nakon određenog vremena  - kazao je gradonačelnik Ivanović.

Kako bi djelatnicima Gradske uprave kompenzirao višak od deset sati mjesečno, gradonačelnik je donio odluku da im se dnevno radno vrijeme od ponedjeljka do petka skrati za pola sata, odnosno umjesto dosadašnjeg kliznog radnog vremena od 7 ili 7.30 do 15 ili 15.30 sati, radno vrijeme će biti od 7.30 do 15 sati.

Svakako treba napomenuti da će Gradska uprava raditi svake subote, a da će se pročelnici upravnih odjela zadužiti da naprave rasporede kojih će polovica djelatnika raditi koje subote.

Za realizaciju cijele odluke zadužene su pročelnica Odjela za poslove gradonačelnika Sanda Jakus te pročelnica društvenih djelatnosti Sandra Zokić, koje su na sastanku s gradonačelnikom utvrdile novo radno vrijeme.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij