hren
 

RADE KUPRES, BLIDINJE, BJELAŠNICA I JAHORINA
Iako su pojedini skijaši snijeg ovog petka ocijenili kao malo slabije kvalitete i vlažan, to ih nije omelo da skijaju na skijalištima u okruženju, a na kojima će se skijati i tijekom vikenda.

Na skijalištu hotela Adriaski na Kupresu snijega ima između 20 i 60 cm, temperature su se proteklih dana kretale oko nule te su nadležni, u skladu s vremenskim prilikama uredili i tamošnje staze. Radno vrijeme ovog skijališta u subotu i nedjelju  je od 9 do 16 sati.

Isto radno vrijeme bit će i na skijalištu Blidinje, koje je proteklih dana bilo zatvoreno kako bi se sve pripremilo za zatvaranje ovogodišnje sezone. Snijega na stazi ima do 50 cm.

S tog hercegovačkog skijališta obavijestili su goste da će tijekom vikenda cijena dnevne ski karte za odrasle iznositi 20 KM, a poludnevna će koštati 15 KM. Za djecu dnevna karta će koštati 15 KM, a poludnevna 10 KM.

Na Jahorini radi dio staza i vučnica, a snježni pokrivač iznosi mjestimično od 20 do 60 cm, a ista količina snijega je i na drugoj olipijskoj ljepotici Bjelašnici.
Na Bjelašnici će u subotu biti Dječji dan, kada će za djecu skiajnje biti besplatno.

Meteorološke prognoze za naredna dva dana na području navedenih skijališta predviđaju pretežno sunčano vrijeme s malo naoblake tijekom nedjelje, a najviše dnevne temperature oko 10 stupnjeva.

Iako kvaliteta staza neće biti jednaka onima u srcu sezone, možda je ovo prigoda za skijaški oproštaj Dalmatinaca od zimske sezone.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij