hren
 

Muzej grada Trogira traži učenike trećih i četvrtih razreda srednjih škola i studente za rad tijekom ljetne sezone - od 1. lipnja do 30. rujna.

Radno vrijeme Muzeja grada Trogira tijekom lipnja i rujna je od ponedjeljka do subote (nedjeljom i blagdanom Muzej je zatvoren) 10 – 13 te 17 – 20 sati, a tijekom srpnja i kolovoza svaki dan 10 – 13 te 18 – 21 sat.

Ovisno o broju prijavljenih kandidata moguć je rad u smjenama (tjedni raspored ujutro ili poslijepodne - po dogovoru). Rad u Muzeju grada Trogira tijekom ljetne sezone plaća se preko učeničkog ili studentskog ugovora, a cijena radnog sata je 21,50 kuna neto.

Ukoliko ste zainteresirani, uz to komunikativni, pričate (barem) engleski jezik, volite povijest, umjetnost, baštinu i kulturu, prijaviti se možete slanjem prijavnice (word dokument ili pdf) na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a možte je donijeti i osobno u Muzej grada Trogira. Prijavnica treba sadržavati ime, prezime, adresu, e-adresu i kontakt broj telefona ili mobitela, zatim informaciju o razredu, školi ili fakultetu koji pohađate, u njoj bi trebalo napisati koje jezike pričate i zašto bi voljeli raditi u muzeju, odnosno zašto ste baš vi osoba koja treba raditi u muzeju...

Prijave se zaprimaju do 15. travnja 2019.


KOMENTARI: