hren
 

PROŠAO ROK OD TRI MJESECA
Iako je prošao rok od tri mjeseca, koji je bio najavljen kao rok dovršetka radova na uređenju autobusnog stajališta Baletna jug u Kaštel Kambelovcu, kraj radovima još se ne nazire, a ako je suditi prema informacijama iz Grada Kaštela, razlog tome leži u još uvijek prisutnim imovinsko-pravnim problemima.

- U tijeku je rješavanje imovinsko-pravnih odnosa na autobusnom stajalištu Baletna jug u Kaštel Kambelovcu. Nakon završetka postupka Grad će ući u posjed i okončati radove na izgradnji stajališta – odgovor  je koji smo na naše pitanje o razlozima kašnjenja i rokovima, dobili iz Grada Kaštela, bez navođenja novog planiranog roka.

Radovi na izgradnji autobusnog stajališta za gradski i prigradski prijevoz započeli su sredinom prosinca, a tada je kazano kako svi imovinsko-pravni odnosi nisu riješeni, ali da će to biti odrađeno u tijeku radova, no očito da nije sve teklo prema planu.nače završtak radova na ovom autobusnom stajalištu, odnosno tempo izvođenja radova, bila je i jedna od tema kojoj su se narugale kambelovske maškare još prije mjesec dana. Prema svemu sudeći imat će materijala i za krnjeval iduće godine.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij