hren
 

Dio skijališta u okružju već je zatvorio svoja vrata, na dijelu skijališta i ovog će se vikenda još uvijek skijati, a ako je suditi prema pojedinim vremenskim prognozama, na većim skijalištima, zbog najavljenih niskih temperature sljedećeg tjedna, možda staze budu radile i krajem ožujka.

No, kako ne bi previše pogađali, kažimo samo da su svoja vrata za ovu sezonu zatvorili Vlašić, Rostovo, Raduša i Stožer, a za ovaj vikend skijanje je najavljeno na Čajuši, Blidinju, Jahorini, Bjelašnici i malim skijalištima pokraj Busovače.
Ova skijališta radila su i tijekom petka, a prema dobivenim informacijama, u proteklim danima na većini njih pao je poneki dodatni centimetar snijega, staze su uređene i može se kvalitetno skijati do ranih poslijepodnevnih sati. Primjerice, na Blidinju ovog tjedna palo je dodatnih 30 cm snijega, a skijalište nije radilo prethodnih dana već su se staze pripremale za ova zadnja tri dana tjedna što je rezultiralo odličnim skijanjem.

Iskoristiti prve proljetne dane za još poneki spust, za mnoge je skijaše neprocjenjivo pa svakako vrijedi iskoristiti trenutak.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij