hren
 

OČEKUJE SE I TRADICIJA I NOVITETI
Kaštelansko kulturno ljeto prošle je godine imalo stotinjak različitih događanja, a bogatom i raznovrsnom programu nadležni i građani nadaju se i ove godine. Kako bi se nade realizirale potrebno je kvalitetno uključivanje udruga, pojedinaca i organizacija, koji će svojom kreativnošću, talentom i znanjem još jednom obogatiti tromjesečni program manifestacije.

U tu svrhu Grad Kaštela je raspisao javni poziv za predlaganje projekata za Kaštelansko kulturno ljeto, na koji se mogu javiti ustanove u kulturi, registrirane udruge, samostalni umjetnici i svi drugi koji od lipnja do kolovoza žele prezentirati dio svog stvaralaštva i upotpuniti društvena događanja tijekom sezone.

Rok za podnošenje prijava je 15. travnja ove godine, a prijave treba  dostaviti u nadležni Upravni odjel u Gradskoj upravi.  Sve pristigle prijedloge ocijenit će Kulturno vijeće, a na osnovu njihovih ocjena gradski Upravni odjel za društvene djelatnosti utvrdit će konačan program ovogodišnje manifestacije.
Sve dodatne informacije, kao i potrebne obrasce za prijavu, zainteresirani  mogu vidjeti na službenim stranicama Grada Kaštela OVDJE.


KOMENTARI: