hren
 

NA DAN GRADA
Iako će se svečana sjednica Gradskog vijeća povodom Dana grada Kaštela održati tek u utorak, na sam rođendan grada u ponedjeljak 4. ožujka, bit će itekako svečano i to posebno za kaštelanske vatrogasce i vinare.

Gradska vijećnica ugostit će u 10 sati predstavnike sva tri kaštelanska dobrovoljna vatrogasna društva, koji će predstavnike gradske vlasti i novinare upoznati s prošlogodišnjim aktivnostima i djelatnostima društava.
Tom prigodom gradonačelnik Denis Ivanović sa suradnicima, najboljim vatrogascima, po izboru njihovih kolega, uručit će nagrade i statue Svetog Florijana.

U večernjim satima, s početkom u 19 sati, u hotelu Resnik održat će se 16. večer kaštelanskih vinara, koju organizira društvo Bijaći i udruga Kaštelanski crljenak uz podršku Grada Kaštela.

Na ovogodišnju manifestaciju prijavljeno je 65 uzoraka bijelih i crnih vina te opola, a stručna komisija sastavljena od priznatih enologa, među prijavljenim uzorcima izabrala je najbolje.
Priznanja i nagrade najboljim vinima i vinarima dodijelit će se ove večeri, a sve uz prigodni program i nastup klape Cetina.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij