hren
 

PODIJELJENO 100 TISUĆA KUNA
Grad Kaštela i Zajednica športskih udruga Kaštela danas su u Gradskoj vijećnici upriličili prijem s dodjelom potpora najboljim kaštelanskim sportašima, a na osnovu kategorizacije i ostvarenih rezultata u protekloj sezoni.

Kategorizacije izdaje Hrvatski olimpijski odbor na osnovu osobnog zahtjeva svakog športaša i to od prve do sedme kategorije na osnovu kojih ostvaruju i pravo na naknade te se utvrđuje njihova visina.
Kategorizacije se Izdaju  na osnovi Pravilnika i potvrde Nacionalnih saveza da su sportaši u određenoj sezoni ostvarili pojedini rezultat.
Tako je i Zajednica športskih udruga Kaštela, na osnovu rješenja HOO-a nagradila sportaše od prve do četvrte kategorije i to njih 37, za što je izdvojeno 100 tisuća kuna, od čega je najviša uručena pojedinačna novčana naknada  4.500 kuna, a najniža 2.250 kuna.

Najboljim kaštelanskim sportašima ovom su prigodom čestitali predsjednica Zajednice sportskih udruga Mirjana Milić, kao i gradonačelnik Denis Ivanović sa zamjenicima Jadrankom Matok Bosančić i Grgicom Benutićem.

- Ponosan sam što ostvarujete sjajne rezultate i na taj način promovirate naša Kaštela jer zahvaljujući vašim odličnim uspjesima za naš grad se daleko čuje. Povećali smo ukupna izdvajanja za sport  kako bi još više mladih potaknuli da budu izvrsni sportaši. Od srca vam hvala i čestitam na dobrim rezultatima, nastavite tako i dalje, a mi ćemo vas i dalje pratiti koliko god budemo mogli – poručio je ovom prigodom  gradonačelnik Ivanović, a kako se čulo, povećat će se i ukupan iznos za kategorizirane sportaše i to sa 100 na 150 tisuća kuna.

U ime svih nagrađenih sportaša Gradu i ZSU zahvalila se odbojkašica Nika Stanović.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij