hren

SUĆURAŠKE MAŠKARE
Nakon što su krajem prošlog tjedna dobro nasmijali publiku na predstavi „Stayin alive“, članovi krnjevalske pučke udruge Kampanel, pripremaju se  svojim sugrađanima donijeti smijeh i zabavu i ove subote, 2. ožujka, na velikom Sućuraškom krnjevalu i maskenbalu s koncertom Dražena Zečića, na kojem će proslaviti svoju 20. obljetnicu.

Točno u 15 sati, maškarana povorka Sućuraškog krnjevala, u kojoj je svoje sudjelovanje najavilo više krnjevalskih udruga s tridesetak točaka, krenut će od Pilane preko Gospice do sućuračke rive. Na samoj rivi pročitat će se presuda krnji, nakon čega će ovaj glavni krivac za većinu problema, biti tradicionalno spaljen na mulu. Publika će ovom prigodom imati mogućnost i kupiti novi broj satirično-humorističnog lista Mašogadur.

Nakon što utihnu na rivi, sućuračka krnjevalska događanja sele se u veliki šator na Sokolani, gdje će se održati tradicionalni maskenbal, ali i koncert jedne od zvijezda hrvatske estrade, Dražena Zečića.
U šatoru će sve započeti oko 18 sati, a prvi će se za zabavu pobrinuti  Smile Bend, nakon čega će se, nešto prije 21 sat, na pozornicu popeti Dražen Zečić, a gosti će se zabavljati do dugo u noć.

Ulaznice za maskenbal i koncert Dražena Zečića mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna u pretprodaji i to na tri lokacije u Kaštel Sućurcu - CB Roko, CB Arena i trafici Grgur, dok će na sam dan koncerta ulaznice koštati 40 kuna.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij