hren
 

BAJKERSKI KOLORIT ZA OPUŠTANJE
Više stotina bajkera iz pedesetak moto klubova pristiglo je ove subote u Kaštel Lukšić, kako bi svojim domaćinima, članovima MK Sjene, čestitali 20. rođendan njihovog kluba te se zajedno zabavili na ovogodišnjem zimskom moto partyju, 12. Shadow night.

A gosti su pristigli iz svih krajeva Dalmacije te prijateljskih moto klubova iz kontinentalne Hrvatske i Slovenije, kao i prijatelji iz Bosne i Hercegovine. Neki od njih sa sobom su donijeli dobro raspoloženje i otvorena srca, a neki su pristigli i s posebnim darovima, među kojima je najviše oduševljenja izazvao dar koji su predsjedniku Sjena Marinku Topiću uručili bajkeri iz vodičkog MK Okit, logo MK Sjene izrađen od dijelova motocikla.

Iako je večer bila hladna, dio bajkera,  stigao je na svojim limenim ljubimcima, no brzo su se zagrijali, kako u prostoru Kulturnog centra tako i u šatoru podignutom za ovu prigodu, uz spizu s roštilja i piće, besplatan odojak te glazbu za koju je bio zadužen zagrebački bend The Pulse Original.

Rođendanskom slavlju MK Sjene pridružili su se i građani koji su ovu subotu željeli provesti ponešto drugačije, u opuštenoj i veseloj atmosferi uz rock glazbu i bajkerski kolorit, a ta atmosfera potrajala je do ranih nedjeljnih sati.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI: