hren
 

U SKLADU SA ZAKONSKIM PROPISIMA
Nakon što su u rujnu i listopadu prošle godine od splitske tvrtke Čistoća dobili na usaglašavanje i potpis izjave na osnovu kojih im se obračunava naknada za odvoz smeća, Kaštelanima će u narednim danima na njihove adrese početi  stizati obrasci izjave o načinu korištenja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada, koje im je uputila kaštelanska tvrtka Zeleno i modro.

Kako je najavljeno, tvrtka Zeleno i modro ove će godine, od 1. Veljače,  postepeno preuzimati navedenu djelatnost od tvrtke Čistoća, pa su podaci o korisnicima usluga nužni za formiranja računa i provedbu zakonskih propisa.
Računi će, od strane kaštelanske komunalne tvrtke, korisnicima biti dostavljani, u koordinaciji sa dosadašnjim pružateljem uslugama i ovisno kada na određenom području grada preuzmu obavljanje djelatnosti.

Kako smo naveli, građani će na svoje adrese dobiti izjave, dva primjerka, koje u dijelu „prijedlog davatelja usluga“ donose sadašnje ili predviđeno stanje, dok dio „očitovanje korisnika“, korisnici trebaju popuniti.
Oba popunjena i potpisana primjerka izjave korisnici trebaju vratiti u roku od 15 dana od dana zaprimanja, a ako to ne urade nadležni će smatrati da je korisnik suglasan s prijedlogom davatelja usluge. U tvrtki Zeleno i modro također će izjave potpisati te po jedan primjerak vratiti korisnicima usluga.
Naglašeno je, da ukoliko se građanin slaže sa svim navedenim podacima u prijedlogu izjave, istu ne treba dostavljati u tvrtku Zeleno i modro.

Izjave se mogu vratiti osobno na novu adresu Zeleno i modro, Cesta Ivana Pavla II 404 u Kaštel Štafiliću, faxom na broj 075 802 483, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili putem pošte na adresu Zeleno i modro Braće Radić 1 21212 Kaštel Sućurac.

Primjer izjave pogledajte OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij