hren
 

U ORGANIZACIJI ROTARIJANACA KAŠTELA, SPLITA I SOLINA
Nakon što su proteklog vikenda organizirali koncert TBF-a i nastup stand up komičara u klubu Judino drvo u Splitu, kaštelanski Rotarijanci te njihovi prijatelji iz Rotary klubova Split i Solin, nastavljaju s organizacijom događanja u sklopu akcije „Zajedno za najmlađe“, pa tako u četvrtak, 24, siječnja, organiziraju predstavu „Međuigre 0-24“, na Medicinskom fakultetu u Splitu, s početkom u 20 sati.

Predstavu „Međuigre 0-24“ potpisuje Zijah Sokolović, koji je ujedno i režiser, dramaturg i izvođač, a ona donosi cijeli niz kritično-satiričnih komentara na različite aktualne političke događaje te društvena stanja.
Donacijske ulaznice zainteresirani mogu nabaviti  po cijeni od 100 kuna na sam dan predstave, od 18 sati, na samom ulazu u amfiteatar Medicinskog fakulteta na Križinama u Splitu.

Akcija „Zajedno za najmlađe" provodi se s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku opreme za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split, a uz Rotary klubove iz Kaštela, Solina i Splita, a u organizaciji događanja sudjeluju i KBC Split te Medicinski fakultet u Splitu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij