hren
 

KAŠTELA ĆE U TRAVNJU BITI SREDIŠNJE MJESTO OKUPLJANJA PROIZVOĐAČA PLOVILA I NAUTIČKE OPREME
Marina Kaštela domaćin je ovogodišnjih 11. Hrvatskih dana male brodogradnje – Po mjeri čovika! , koji će se održati od 4. do 7. travnja s ciljem  promocije i plasmana široke palete tradicijskih i modernih plovila te nautičke opreme. Organizator manifestacije i ove godine je udruga DANI HRVATSKE MALE BRODOGRADNJE iz Kaštel Lukšića

Ova nacionalna nautička smotra u deset  godina postojanja postala je središnje mjesto okupljanja svih značajnijih proizvođača i distributera plovila domaće proizvodnje, a ove godine na novoj lokaciji posjetiteljima sajma bit će predstavljena i najbolja ponuda  svjetske proizvodnje plovila, nautičke i plovne opreme.

Sve koji dođu u Marinu Kaštela tako očekuju premijere plovila, probne i testne vožnje, kao i stručni skupovi  i prezentacija  inovacija unutar domaće brodograđevne industrije. Ovogodišnje izdanje Hrvatskih dana male brodogradnje,  širem tržištu ponovo donosi prepoznatljiv Sajam turističkih atrakcija, kojim će u najvećem obimu predstaviti proizvode namijenjene svim nositeljima sportske, turističke  i komunalne outdoor ponude.

Bogata ponuda turističkih proizvoda i atrakcija namijenjenih širenju turističke ponude biti će ponovo predstavljena kroz brojna natjecanja i prezentacije na vodi i na suhom, ali i u Fun corneru namijenjenom djeci i odraslima. Stoga organizatori ovim putem pozivaju sve domaće proizvođače da se priključe manifestaciji i predstave svoje proizvode za more, sport i odmor širem tržištu.

Uz besplatan ulaz, testne vožnje svih izloženih plovila  te široku paletu nautičke opreme, posjetitelji će i ove godine imati prilike vidjeti najbolje brodice proizvedene u malim škverovima s područja  Hrvatske namijenjenih za sport, razonodu, turizam i ribarstvo.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij