hren
 

IZ PRORAČUNSKIH SREDSTAVA
Kaštelanski Upravni odjel za društvene djelatnosti i na početku ove godine uputio je javni poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba za ovu godinu, u oblasti tehničke kulture i sporta te djelatnosti udruga građana, ustanova, institucija i vjerskih zajednica, a poziv je otvoren do 30. studenog ove godine.

Na ovaj poziv zainteresirani mogu prijaviti projekte i programe, djelatnost i poslove te manifestacije i građanske inicijative od interesa za lokalnu zajednicu, a koje Grad programom utvrđuje kao svoje javne potrebe i one koje su utvrđene posebnim zakonima. Za financiranje istih Grad je osigurao sredstva u gradskom proračunu.
Posebno je naglašeno da su programi od interesa za grad oni koji imaju visoku razinu kvalitete, stručno su utemeljeni, ekonomični, financijski potpomognuti i iz drugih izvora, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost predlagatelja te oni koji se odvijaju u kontinuitetu.
Nadležni su ovom prigodom naglasili da korisnici sredstava iz programa javnih potreba, koji ne podnesu izvješća za prethodni period, neće biti financirani iz proračunskih sredstava.

Prijedloge s potpunim obrazloženjem zainteresirani trebaju podnijeti na odgovarajućem obrascu kojeg možete preuzeti na kraju ovog teksta, kao i informacije o uvjetima i načinu prijave.

1. Poziv za predlaganje programa u DD 2019.

2. Upute prijaviteljima

3. Obrazac 1. Prijavnica

4. Obrazac 2. Izjava o ispunjenju obveza

5. Obrazac 3. Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja

6. Obrazac 5. Izvještaj o realizaciji projekta

7. Obrazac 4. Izjava o partnerstvu


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij