hren
 

ŠTO TREBAM ZNATI PRIJE UPISA NA FAKULTET?
Budući studenti i studentice, pred vama je nekoliko mjeseci donošenja važnih životnih odluka, no nemojte da vas to straši, poručuju iz Kluba mladih Split.

Koje predmete polagati na maturi, koje fakultete prijaviti i što upisati - samo su neka od pitanja koja vam se vrte po glavi.
Kad sve to prođe i mislite da je napokon sve gotovo, slijedi sasvim nova razina obrazovanja, kojom ulazite u bitke prikupljanja ECTS bodova, polaganja kolokvija, ispita i prikupljanja potpisa.

Međutim, što je uopće kolokvij, a što ispit? Što su ti ECTS bodovi?

KMS će vam pokušati odgovoriti na sva ta pitanja, stoga im se pridružite ove subote, 12. siječnja u 18.30 u popularnom studentskom okupljalištu podno Sveučilišnog kampusa, u kafiću Academia, gdje će s vama iskusni studenti/ce (čitaj fakultetski veterani) s nekoliko fakulteta podijeliti informacije i savjete o polaganju mature, odabiru i upisu fakulteta te pojasniti neke pojmove s kojima ćete se susretati tijekom studiranja.

Dođite, pitajte sve što vas zanima i informirajte se da biste što lakše i sigurnije progurali ovih nekoliko mjeseci koji slijede i godine studiranja koje vas čekaju!

Ulaz je slobodan.


KOMENTARI: