hren
 

MLADA ZVIJEZDA PRED KAŠTELANIMA
Nakon Petrinje, Vukovara , Karlovca i Osijeka, mlada hrvatska pjevačka zvijezda, Osječanka Mia Dimšić, svoju blagdansku turneju nastavila je koncertom u Dječjoj adventskoj bajci u Kaštel Lukšiću, koji je velikim i malim sugrađanima poklonio Grad Kaštela.

Mia i njen band u petak su ugrijali publiku, među kojima je bio znatan broj onih najmlađih, izvodeći neke starije numere, kao i pjesme te hitove s njenog albuma „Život nije siv“, a koncert je mlada pjevačica otvorila upravo naslovnom pjesmom s tog albuma. U skladu s blagdanskim vremenom, Mia je pred Kaštelanima izvela i nekoliko pjesama s božićnog albuma „Božićno jutro“, kojeg je izdala krajem prošle godine.

Tijekom večeri publika je imala prigodu vidjeti zbog čega je Mia jedna od najpopularnijih pjevačica posljednjih godina u Hrvatskoj te zbog čega se njene pjesme nalaze na vrhovima domačih top lista, ali i zašto su upravo ona i njeni suradnici dobila ove godine čak šest  Porina, među kojima i za album godine , za pjesmu godine, za album pop zabavne glazbe te za album popularne duhovne glazbe.

Nakon Kaštela, zadnje dane ove uspješne godine, Mia Dimšić završit će blagdanskim koncertima u Šibeniku i Hvaru, a ponovni susret s Kaštelanima obećala je sljedeće godine.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij