hren
 

JAVNI POZIV ZA ORGANIZATORE
Turistička zajednica Kaštela objavila je javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora za 2019. godinu iz programa „Potpore za turističke manifestacije“ , na koji se mogu javiti pravne i fizičke osobe, a rok za podnošenje zahtjeva je 1. ožujka 2019. godine.

Kako se navodi, bespovratna novčana sredstva dodijelit će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, eno, gastro, sportskih i drugih manifestacije od lokalnog, regionalnog, nacionalnog ili međunarodnog značaja, a u cilju razvoja turizma, podizanja kvalitete turističke ponude, razvoju selektivnih oblika turizma, povećanju turističkog i ugostiteljskog prometa i slično.

Naglašeno je da prednost kod dodjele potpora imaju manifestacije, koje se održavaju u izvansezonskom razdoblju, odnosno od 1. listopada do 31. svibnja.

Sredstva koja će biti dodijeljena, a koja mogu iznositi najviše do 50 posto opravdanih troškova manifestacije, namijenjena su za sufinanciranje troškova nabave roba i usluga za neposrednu realizaciju manifestacija, kao što su troškovi glazbenika, troškovi tehnike, troškovi promocije manifestacije, troškovi sudionika u manifestaciji, izrada promotivnih brošura i promocija manifestacije na internetu, nabava radnog materijala, najam prostora, troškovi smještaja te za druge potrebe u svrhu održavanja manifestacije.
Za sredstva potpore mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe  i to trgovačka društva, obrti, kulturne i druge javne ustanove i udruge građana.

Prema kojim će kriterijima biti utvrđeni korisnici bespovratnih sredstava, koja je dokumentacija potrebna za sudjelovanje u ovom javnom pozivu te sve ostale informacije zainteresirani mogu vidjeti u dokumentima u prilogu ovog teksta.

Javni poziv možete pogledati OVDJE

Zahtjev možete preuzeti OVDJE


KOMENTARI: