hren
 

KONCERT ODRŽAN U SKLOPU „ADVENTA U KAŠTELIMA“
Grupa Dalmatino ove je subote održala koncert na brcu u Starom u sklopu manifestacije „Advent u Kaštelima“ kojeg su organizirali Grad Kaštela i TZ Kaštela. Brojna mladost pjevala je u glas poznate pjesme ove dalmatinske pop grupe koja ih je zabavljala više od dva sata.

I prije početka koncerta, brce je bilo puno mladosti koja je zauzela svoja mjesta, a oni s više sreće imali su i svoj stol. Čekao se red na šankovima kućica, kako bi se u ovo predbožićno vrijeme još jednu večer mogli zabaviti i nazdraviti uz koju čašicu kuhanog vina i porciju kobasica ili fritula. Tako je publika spemno čekala počet još jednog koncerta i to grupe Dalmatino koja je još 2001. godine pokrenula pravu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi. A da njihova glazba još uvijek živi jednakim žarom među publikom, vidjelo se na koncertu, kada su mnogi u glas pjevali njihove stare, ali i nove hitove.

-Hvala vam od srca, želim vam zdravlje, sreću i veselje i da vam okice uvijek sjaje kao večeras. Neka vam je sretan Božić i Nova godina i da se večeras dobro zabavimo – kazao je svojoj publici, pjevač grupe Dalmatino, Ivo Jagnjić

Koncert su otvorili prigodnom pjesmom „Božić bijeli“ , a publika je to pozdravila velikim pljeskom. Redale su se njihove poznate pjesme „Dajem ti rič“, „Doši noćas u moj san“, „Dvi sestre blizanke“, „Moja jube“, „Ditelina s četri lista“,“Cvit od kamena“, „Kiša će“ , „Još jedan put“, „Ča si nebo na me bisno“, „Zvizda Danica“i druge. Pjevalo se u glas s podignutim rukama, a mladost koja je zauzela prve redove do bine, veselo i rasplesano su pozdravljali svaku sljedeću pjesmu.

Dodajmo, kako je grupa Dalmatino tijekom prosinca, osim u Kaštelima svoje koncerte održala u Viru, Tomislavgradu te na splitskoj rivi, a već danas će pjevati na Pašmanu. Na sam Božić koncert će održati u Sinju te do Nove godine u Benkovcu i Okrugu.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij