hren

POKLON BONOVI
Kaštelanski umirovljenici i nezaposlene osobe, koji ostvaruju pravo na gradske božićnice, iste mogu preuzeti još danas, prema mjestu stanovanja,  na nekoliko lokacija u Kaštelima.

Podsjetimo, pravo na božićnicu imaju umirovljenici s prebivalištem u Kaštelima koji imaju mirovinu do 4000 kuna i to oni s mirovinama do 2000 kuna dobit će božićnicu u vrijednosti 200 kuna, a oni s mirovinama od 2001 do 4000 kuna, božićnicu u vrijednosti 100 kuna.

Božićnice, u vidu poklon bonova iskoristivih u trgovinama Ribola i Tommy, umirovljenici mogu predići još danas, u vremenu od 8 do 14 sati, na sljedećim lokacijama:

- Mjesni odbor u Kaštel Sućurcu  za Kaštel Sućurac i Kaštel Gomilicu
- Udruga umirovljenika u Kaštel Kambelovcu za Kaštel Kambelovac i Kaštel Lukšić
- Udruga tjelesnih invalida u Kaštel Novom za Kaštel Stari
- Lovački dom u Kaštel Novom za Kaštel Novi i Kaštel Štafilić

Kako bi preuzeli svoje božićnice umirovljenici na uvid moraju donijeti osobnu iskaznicu i zadnji odrezak od mirovine, a ukoliko ga ne posjeduju, izvadak iz banke ili rješenje o mirovini.

Nezaposleni Kaštelani, koji su se 30. studenog nalazili u evidenciji  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, također još danas mogu preuzeti svoje poklon bonove u vrijednosti 200 kuna, i to u vremenu od 8 do 14 sati na ulazu u sportsku dvoranu u Kaštel Sućurcu .

Pravo na božićnice u vrijednosti 200 kuna ostvaruju i korisnici minimalne zajamčene naknade, a oni svoje božićnice mogu predići u zgradi Gradske uprave, soba br. 8 na 4. katu.

Danas, u četvrtak jednokratne pomoći prigodom Božića, u iznosu od 500 kuna, bit će podjeljene obiteljima poginulih hrvatskih branitelja u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij