hren

VIJEĆNICI ODLUČILI
Prema odluci kaštelanskih vijećnika, usvojenoj na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Gradskog vijeća, kaštelanski umirovljenici s najnižim mirovinama, nezaposleni te korisnici zajamčene minimalne naknade, i ove će godine primiti božićnicu u obliku poklon bona, kojeg će moći iskoristiti u trgovinama Tommyja i Ribole.

Pravo na božićnicu tako prema ovoj odluci ostvaruju umirovljenici s mirovinama do 2000 kuna, kojima će pripasti poklon bon u vrijednosti 200 kuna te oni koji imaju mirovine od 2001 do 4000 kuna, kojima će pripast bon u vrijednosti 100 kuna.
Umirovljenici s prebivalištem u Kaštelima svoje će poklon bonove moći predignuti sljedećeg tjedna, od 18. do 20. prosinca, u vremenu od 8 do 14 sati, na lokacijama kao i prošle godine, odnosno u mjesnom odboru u Kaštel Sućurcu za Sućurac i Gomilicu, u prostorima udruge umirovljenika u Kaštel Kambelovcu za Kambelovac i Lukšić, u prostorima Udruge tjelesnih invalida u Kaštel Novom za Stari te u Lovačkom domu u Kaštel Novom za Novi i Štafilić.

Osobe koje su 30. studenog bili u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u statusu nezaposlenih osoba ove će godine dobiti poklon bon u vrijednosti 200 kuna, koji će moći preuzeti također od 18. do 20. prosinca, na ulazu u Gradsku dvoranu u Kaštel Sućurcu.

Bon od 200 kuna dobit će i korisnici zajamčene minimalne naknade, a moći će ga preuzeti u Odjelu za društvene djelatnosti u Gradskoj upravi u Kaštel Sućurcu.

Grad ni ove godine nije zaboravio obitelji poginulih hrvatskih branitelja, kojima će, prema odluci Gradskog vijeća, a povodom božićnih blagdana, pripasti jednokratna novčana pomoć u iznosu od 500 kuna.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij