hren
 

VIKEND DOGAĐANJA U KAŠTELIMA
Unatoč niskim temperaturama, u ovim danima vikenda pred nama Kaštelanima će biti zasigurno toplije nego negdje drugdje, jer će zagrijana i vesela atmosfera vladati na brcu u Kaštel Starom, ali i Novom paku u Lukšiću.

U organizaciji Grada Kaštela, u subotu 8. prosinca na brcu u Kaštel Starom održat će se koncert popularne splitske pjevačice Lidije Bačić, koja je bezbroj puta do sada dokazala da svojim pjesmama, među kojima je i nekoliko hitova te svojom pojavom, atmosferu na nastupima može značajno ugrijati.
Početak koncerta je u 22 sata.

Koncertu Lidije Bačić u Kaštel Starom, u subotu će prethoditi paljenje druge svijeće na adventskom vijencu u Novom parku u Kaštel Lukšiću, koje će se održati u 17 sati. Čast da upale adventsku svijeću i ovaj će put pripasti učenicima kaštelanskih škola, a uz paljenje svijeće održat će se i prigodni program

U Kaštel Lukšiću, u sklopu dječjeg adventskog programa, živo će biti i u nedjelju, 9. prosinca, s početkom u 17 sati, kada će vrtićka djeca u Novi park donijeti dio blagdanskog ugođaja te pjesmom i plesom pokazati dio onoga što su u svom vrtiću naučili. Glavna „uloga“ ovog će puta pripasti mališanima iz dječjeg vrtića „Sunce moje malo“.


KOMENTARI: