hren
 

MALO ALI EFIKASNO
Imate skije, a željeli bi neke druge, odustali ste od skijanja pa ne znate gdje ćete s rabljenom, ali još očuvanom opremom, djeca su vam nekoliko centimetara viši i nekoliko kilograma teži pa im je oprema premala... ovakve i slične situacije skijaši iz Splita i okolice i ove će godine moći riješiti na Sajmu rabljene opreme, koji će se održati, u subotu, 1. prosinca, od 10 do 16 sati,  na terasi pizzerije ST – spiza u splitskoj Lori.

Nakon prošlogodišnjeg sajma na istom mjestu, koji je polučio solidne rezultate, ali i omogućio druženje dalmatinskih skijaša, organizator sajma Tomislav Musa i ove se godine odlučio omogućiti zainteresiranima da se nađu na jednom mjestu, kupe ili prodaju skijašku opremu, ili se samo zamjene, a kako je naglasio mogu se donijeti svi dijelovi opreme kao i skijaška odjeća i obuća.

- Donesite svoju opremu ili možda pronađete nešto što vam je potrebno po povoljnim cijenama, proćakulajte uz zajedničko piće, razmijenite iskustva. Svakako dođite i provedite ugodan dan s dalmatinskim skijašima – poručio je organizator.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij