hren

RADOVI PO UZORU NA „A JE TO“ EKIPU
Kao što su i obećali iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla Servisi, sredinom prošlog tjedna asfaltiran je kanal nastao za vrijeme radova  na izmještanju elektroničko komunikacijske mreže u ulici don Frane Bege u Kaštel Kambelovcu, koji su potrajali nekoliko puta dulje nego je bilo planirano.

No, ako je suditi prema trenutnom stanju, radovi se još uvijek ne mogu smatrati završenima jer na pojedinim dijelovima trase gdje su se radovi izvodili, nije u potpunosti postavljen rubnik.
Prije radova rubnik je postojao, a postojao je, prema izjavama tamošnjim stanovnika, od kada je cesta izgrađena, odnosno 50-ak godina i imao je svoju svrhu.
Kod ovih radova granitne kocke su izvađene, no nisu vraćene u dužini cijele trase, dok je na pojedinim dijelovima, što je vidljivo na priloženim fotografijama, uokolo postojećih šahti gdje je trebalo malo više truda,  očito ostavljeno da građani sami riješe taj problem.
Postoji li neko možebitno opravdanje za trenutno stanje, nismo provjeravali jer bitno je da trenutno stanje ne odgovara onome kako je sve izgledalo prije radova.

Iako bi mogli zaključiti da ovakva situacija nije ništa novo i da mnoge tvrtke slične radove odrade po sistemu „pljuni pa zalipi“, valjda je napokon došlo vrijeme da im netko kaže kako se ne može vlastiti profit graditi na uštrb cijele zajednice.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij