hren

RADOVI SA ZNANSTVENOG SKUPA
Zbornik radova sa znanstvenog skupa povodom 130. obljetnice rođenja fra Bernardina Sokola, ovog tjedna predstavljen je i u Zagrebu u Kuli nad Kamenitim vratima, a organizatori su bili družba „Braća hrvatskog zmaja“, koji u Kuli stoluju.

Zbornik radova sa znanstvenog skupa povodom obljetnice rođenja fra Bernardina Sokola, Zmaja putaljskog, koji se održavao u svibnju u Kaštelima i Splitu, uredili su fra Bernardin Škunca, Zmaj od Punte mira te dr.sc. Vito Balić, a prije Zagreba predstavljen je u Kaštelima i Dubrovniku.

Na zagrebačkom predstavljanju sudjelovali su sudionici znanstvenog skupa, Hana Breko Kustura, Vito Balić, Milivoj Bratinčević, Mihovil Biočić te Josip degl' Ivellio, Zmaj Brački II, koji je bio i moderator događanja.

Publika na ovom događanju imala je priliku nazočiti i nastupu akademskog muškog zbora Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, koji su ovom prigodom izveli gregorijanski koral Kyrie iz Missa „Orbis faktor“, „Zdravo tilo“ Mihe Demovića, gregorijanski koral „Regina caeli“ te „Prosto zrakom“ Vatroslava Lisinskog na tekst Dimitrija Demetera.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij