hren
 

ZA VRIJEDNU SURADNJU
Dugogodišnja i plodonosna suradnja Gradskog društva Crvenog križa Kaštela s pojedinim kaštelanskim ustanovama, tvrtkama kao i Gradom Kaštela, rezultira čestim uspješnim akcijama i različitim svakodnevnim humanitarnim i socijalnim aktivnostima, a tim povodom svojim suradnicima GDCK Kaštela, ovog četvrtka, dodijelilo je prigodne zahvalnice.

Ove godine zahvalnice i plakate dodjeljene su tako Gradu Kaštela i gradonačelniku Denisu Ivanoviću, kaštelanskim osnovnim školama i srednjoj školi Braća Radić, dječjim vrtićima DV Kaštela i Čarobni pianino te tvrtkama Zračna luka Split - Kaštela, Cemex i Ribola.

- U radu Crvenog križa, osim dva interventna tima od kojih svaki broji 20 članova, sudjeluje i veliki broj drugih volontera, a pomoć u radu i aktivnostima dolazi nam kad je najpotrebnije, od građana, tvrtki, institucija i udruga. Ovom prilikom zahvalio bih svima njima,  a ovaj put odlučili smo zahvaliti nekima od najzaslužnijih, a to su obrazovne institucije, tvrtke, Grad i gradonačelnik. Još jednom svima veliko hvala – poručio je ravnatelj Crvenog križa, Petar Boljat.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij