hren

SLIJEDE DALJNJI KORACI U REALIZACIJI
Na gradsku anketu vezanu uz zainteresiranost za kupnju stana prema programu POS-a – poticane stanogradnje, koja se provodila prije nešto više od mjesec dana, javilo se stotinjak zainteresiranih, zbog čega će Grad Kaštela krenuti u daljnje korake realizacije ovog projekta.

- Zainteresiranih građana za kupnju stanova iz programa POS-a je oko stotinu što je zadovoljavajuća brojka i predstavlja dobar odaziv s obzirom da se anketa provodila u razdoblju od dva tjedna putem isprintanih letaka koji su bili raspoređeni po zgradi Gradske uprave i oglašenog upitnika putem službene stranice na način da se popunjeni upitnik mogao vratiti na naznačenu e-mail adresu – potvrdili su nam u Gradskoj upravi.

Na anketu su se, prema podacima, uglavnom javili građani s područja Kaštela, u generacijskom rasponu između 20 i 40 godina starosti.
Inače, program POS-a provodi se diljem Hrvatske, a pokrenut je s ciljem da se građanima omogući rješavanje stambenog pitanja po uvjetima znatno povoljnijim od tržišnih uz garantiranu kvalitetu i završavanje radova u roku.

- Nakon utvrđivanja da postoji dovoljan interes za kupnju stana iz programa POS-a, putem provedenih anketa o stambenim prostorima, Grad Kaštela će osigurati zemljište za izgradnju stanova na području Rudina i dogovoriti s APN-om daljnju realizaciju ovog programa – kazali su nadležni.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij