hren

TZ SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE
Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s  Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Splitu, organizira  besplatnu edukaciju za iznajmljivače pod nazivom: Održivi turizam u malim smještajnim jedinicama „Dok priroda i okoliš dišu, vaši troškovi se brišu“, koja će se  održati u subotu, 10. studenog s početkom u 10.30 sati, u dvorani D6 Ekonomskog fakulteta  u Splitu, na adresi Cvite Fiskovića 5.

Prema predviđenom planu edukacija traje tri sata, a na njoj će se govoriti o pojmu, primjenama i vrstama održivog turizma, rastućim trendovima potražnje održivog turizma, komplementarnosti proizvoda u održivoj destinaciji, identifikaciji elemenata, tko su eco-friendly turisti, o kriterijima za ''zeleno'' poslovanje u apartmanu, primjerima dobre i loše prakse upravljanja ekološki prihvatljivog smještaja, Dalmatia Green eko certifikatu za privatni smještaj, Ecobnb – svjetskoj platformi za rezerviranje eco-friendly smještaja i drugim temama.

Predavači su doc. dr. sc. Slađana Pavlinović Mršić; docentica na Ekonomskom fakultetu u Splitu, koja se Specijalizirala na temama Turizam i okoliš i Ekonomika okoliša te Nastja Logar koja upravlja projektom „Ozelenjivanje turističke ponude Dalmacije“ koji financira Ministarstvo turizma RH.

Zainteresirani sudionici svoje mjesto na edukaciji, danas tijekom dana trebaju prijaviti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Na isti mail, do sljedećeg petka, mogu se prijaviti i zainteresirani za sudjelovanje na istoj edukaciji koja je namjenjena turističkim agencijama, a  koja će se održati 17. studenog s početkom u 10.30 sati.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij