hren

BESPLATAN PRIJEVOZ DO KAŠTELANSKIH GROBLJA
Povodom obilježavanja blagdana Svih Svetih i Dušnog dana od 31. listopada do 4. studenog 2018. na cijelom području Republike Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske očekuje se povećan promet vozila i kretanja građana, posebno na prilaznim cestama prema grobljima.

Obavještavamo građane da će u svezi s navedenim  policijski službenici pojačano obavljati regulaciju prometa, te nadzirati promet vozila i pješaka. Na svim važnijim cestovnim pravcima, kao i prilaznim cestama prema grobljima, osigurati će se nazočnost većeg broja policijskih službenika i prometnih ophodnji, kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje cestovnog prometa. 
Vozače upućujemo da se prilaznim prometnicama grobljima kreću uz povećani oprez i smanjenom brzinom kretanja, odnosno da prilagode brzinu vozila uvjetima i stanju u prometu, te da  pri dolasku u blizinu groblja ne parkiraju vozila na mjestima na kojima nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje i na  način da ometaju promet vozila cestom ili onemogućuju izlaz drugim vozilima na cestu, te smanjuju uočljivost pješaka.

U cilju stvaranja što manjih gužvi i zastoja u prometu  molimo sve posjetitelje da za dolazak  na groblja koriste javni gradski prijevoz, te ih molimo da   poštuju smjernice i zapovijedi policijskih službenika.  

PODSJEĆAMO: Sutra besplatan prijevoz do kaštelanskih groblja

Besplatni prijevoz na gradska groblja imat će svi stanovnici Kaštela i to na blagdan Svih svetih, u četvrtak, 01. studenoga. Grad Kaštela organizirao je prijevoz kombijima za sve one koji iz bilo kojeg razloga nemaju prijevoz do posljednjeg počivališta svojih najmilijih.

Prijevoz će se odvijati sa šest kombi vozila, koji će biti posebno označeni, i to u vremenu od 8 do 16 sati. Planirano je da svaki od kombija građane vozi od Ceste dr. Franje Tuđmana u pojedinom mjestu do mjesnog groblja.

Početna stanica za sve koji pohode groblje u Sućurcu je nekadašnja početna stanica autobusa br. 2 na Gospici u Sućurcu. Gomiličani na mjesno groblje kretat će sa stanice pored župne crkve u Gomilici. Do kambelovskog groblja moći će se sa autobusne stanice pokraj Ribole u Kambelovcu, a iz Lukšića do lukšićkog groblja Boruće kombi će kretati s autobusne stanice kraj osnovne škole.

Kombi će voziti i od glavne stanice u Starom do mjesnog groblja u Radunu, a do groblja mještana Štafilića i Novog putnici će moći koristiti kombi od stanice poviše stare masline i vrtića Maslina.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij