hren

POJAČANA KONTROLA
Ministarstvo financija, odnosno Porezna uprava na svojim je internetskim stranicama najavila kako će danas i sutra, točnije od 25.do 26. listopada, provoditi pojačane mjere nadzora u Splitsko-dalmatinskoj i Varaždinskoj županiji.

U suradnji s Carinskom upravom, poreznici će tako ova dva dana u našoj županiji obavljati pojačan nadzor u Splitu ( Poljudsko šetalište, Zrinsko-Frankopanska ulica i Put Supavla) te na području Kaštela.

Ministarstvo financija-Porezna uprava podsjeća kako je 15. srpnja pokrenula novu kampanju i nagradnu igru "Bez računa se ne računa", stoga poziva građane da se  i oni uključe u borbu protiv sive ekonomije, nelojalne konkurencije na tržištu i utaje poreza.

Nagradna igra se provodi u četiri kola, a ukoliko se želite uključiti, još stignete jer je u tijeku tek drugo, koje traje do 16. studenog. 

Sve što trebate napraviti je pri svakoj kupnji sačuvati ili zatražiti račun ako vam ga nisu dali, sakupiti 20 gotovinskih računa i poslati ih sa svojim podacima na adresu Hrvatske lutrije.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij