hren
 

JESEN U KAŠTELIMA
Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje te Dani kruha, kao dio manifestacije „Jesen u Kaštelima“, održat će se ove nedjelje, 21. listopada, na brcu u Kaštel Kambelovcu.

Ovom prilikom na brcu će se u vremenu od 9 do 14 sati upriličiti Sajam plodova jeseni, s izložbeno – prodajnim štandovima odgojno-obrazovnih ustanova, OPG-ova i udruga, na kojem će se naći različiti proizvodi, boje i mirisi jeseni.
Uz prodajne štandove posjetitelji će imati priliku pogledati izložbu milenijskih fotografija Šime Strikomana nastalih tijekom 14 godina u Kaštelima, kao i izložbu slikarskih i kiparskih radova nastalih na prvoj likovnoj koloniji posvećenoj staroj maslini.
Sat vremena nakon otvaranja sajma, u 10 sati uslijedit će svečanost otvaranja manifestacije, s blagoslovom kruha te prigodnim programom u kojem će sudjelovati najmlađi Kaštelani.

Kako su organizatori iz kaštelanske Turističke zajednice najavili, u slučaju lošeg vremena manifestacija će se održati u prostoru obližnje Bratske kuće, a donacije prikupljene ovom prigodom bit će namjenjene prihvatilištu za beskućnike u Kaštel Gomilici.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij