hren
 

OČEKUJE VAS 500 SLOBODNIH RADNIH MJESTA!
U ponoć 3. listopada započeo je Virtualni sajam karijera i znanja – najveći regionalni online sajam poslova i edukacije. Od 3. do 10. listopada na sajmu se predstavlja čak 80 izlagača, među kojima i 40 tvrtki te 3 edukativne ustanove iz Hrvatske.

Sajam tradicionalno organizira najveći portal za zapošljavanje Moj posao, u suradnji s partnerima iz regije, portalima Infostud i Posao.ba.

Tijekom osam dana virtualnog sajma, predstavit će se istaknute tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima te edukativne ustanove koje promiču važnost kontinuiranog učenja. Na sajmu vas, između ostalih, čeka regionalni izlagač Addiko Bank d.d. koji zaposlenike traži u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini te zlatni izlagači: Kaufland d.d., Transcom WorldWide i Omega Software.

Čekaju vas Virtualni hackathon, 'Lov na blago' i vrijedne nagrade

Svi zainteresirani imaju priliku predstaviti se poslodavcu i popričati s njim putem chata, stoga savjetujemo posjetiteljima da ažuriraju životopis i zamolbu kako bi se još brže mogli prijaviti na natječaje koji ih zanimaju.

Želite li saznati više o poslodavcima izlagačima, 5. listopada posjetite YouTube kanal 'Virtualni sajam karijera i znanja' gdje se održava live prijenos predstavljanja tvrtki sudionica.

Svi programeri natjecateljskog duha tijekom trajanja sajma mogu posjetiti Virtualni hackathon - platformu putem koje mogu pokazati svoje vještine programiranja i rješavanja zadataka. Pobjednike Virtualnog hackathona proglašavamo 12. listopada kada će biti kreirana i globalna rang lista natjecatelja za Hrvatsku, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu. One najbolje čekaju bogate nagrade: GoPro kamera, droni Kingston HyperX slušalice stoga, odvažite se!

Virtualni sajam donosi i zanimljiv nagradni natječaj 'Lov na blago' u kojem imate priliku osvojiti iPhone 8, HP laptop i DJI Ryze Tech Tello dron. Posjećujte štandove poslodavaca, budite interaktivni i istražujte. Kada se pojavi nagradno pitanje, jedino što od vas očekujemo su kreativni odgovori.

Iskoristite sajam kao priliku da pronađete posao iz snova i predstavite se potencijalnim poslodavcima od 3. do 10. listopada na https://hr.dankarijera.com/.


KOMENTARI: