hren
 

PLIVANJE, VESLANJE, JEDRENJE
Povodom otvaranja novih sadržaja, zatvorenog 25 -metarskog bazena i Jedriličarskog centra te u čast međunarodnog socijalno-pedagoškog projekta flota mira Mirno more, koji se odvija u narednim danima, Marina Kaštela organizira Dan otvorenih vrata.

Tijekom cijelog dana, od 9 do 20 sati, svi zainteresirani mogu besplatno isprobati novi bazen,  u kojem će PK Kaštela održati prezentacije plivanja.
Isto tako, zainteresirani mogu prošetati i razgledati Jedriličarski klub, u kojem će se održavati prezentacije jedrenja u klasi optimist, prezentacije o jedriličarskom sportu i učenje vezanja čvorova.
HVK Marina Kaštela držat će prezentacije veslanja pri čemu će veslačice i veslači demonstrirati veslanje na moru, a svi zainteresirani moći će se okušati u veslanju na veslačkim simulatorima, u vremenu od 10 do 12 sati te od 15 do 17 sati.

U večernjim satima Marina Kaštela svim građanima kao i sudionicima flote mira poklanja koncert grupe TBF, koji će se održati na platou kod Jedriličarskog kluba. Ulaz na koncert je besplatan, a početak je u 19 sati.

Kroz čitav ovaj dan u Marinu Kaštela uplovljavat će posade flote mira Mirno more, koja uključuje ukupno 800 sudionika s cijelog kontinenta, mladih osoba iz različitih marginaliziranih skupina, koji u tjednu jedrenja po dalmatinskoj obali te radionicama, igrama i druženjima u Marini Kaštela stječu nove prijatelje preko socijalnih granica, uče se toleranciji, odbacivanju predrasuda i izgradnji mira.


KOMENTARI: