hren
 

RADOVI KASNE
Iako su radovi na uređenju starosejske ribarnice započeli u svibnju  te nakon prekida za vrijeme sezone nastavljeni u rujnu prošle godine, do danas taj projekt nije dovršen, a kao i u mnogo slučajeva do sada kada se kasnilo sa započetim projektima, zastoj je nastao, kako su nam kazali nadležni, zbog tehničkih problema u realizaciji istog.

Na ribarnici su najprije uklonjeni stari stolovi te su započeti radovi na vodovodnim i elektro instalacijama, a električni priključak je odobren i plaćen.

- Međutim, sami radovi priključenja zahtjevaju prekopavanje brca cijelom dužinom, od postojećeg elektroormara na zapadu  do ribarnice. Brce je vrlo prometno i tamo se odvijaju javna događanja pa tražimo pogodno vrijeme za izvođenje radova.  Nastojat ćemo to odraditi po završetku ovogodišnje turističke sezone, nakon čega će uslijediti konačno uređenje ribarnice, kazao nam je upravitelj Vlastitog pogona, Ivan Čagalj.

A da podsjetimo, uz nove instalacije ribarnica bi trebala dobiti nove obloge na podovima i zidovima, nove stolove, bit će klimatizirana, a Grad je za tu svrhu osigurao nešto više od 100 tisuća kuna.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij