hren


POSLUŠAJTE IZJAVE ANTE REBIĆA I FILIPA BRADARIĆA
Letom 380 Croatia airlinesa, u zračnu luku u Kaštelima, danas u 16.15 sati, doletjela su petorica Vatrenih, Ivan Perišić, Lovre Kalinić, Ante Zebić, Ivan Strinić i Filip Bradarić, a djelatnici Zračne luke, vodstvo gradova Kaštela i Splita te Splitsko-dalmatinske županije, kao i mnogobrojni građani Kaštela, priredili su im doček upravo kako i priliči svjetskim viceprvacima.

Po izlasku iz zrakoplova igrače su pozdravili župan Blaženko Boban sa suradnicima, gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović sa zamjenicima Grgicom Benutićem i Jadrankom Matok Bosančić te predsjednik  kaštelanskog GV Ivan Udovičić, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara sa suradnicima, među kojima i nekadašnji proslavljeni olimpijci Željko Jetkov i Denis Lušić, ali i Kaštelanske mažoretkinje te članovi KUD-a Ante Zaninović.

Želja okupljenih da se fotografiraju s Vatrenima i čestitaju im, skratila je protokol, a reprezentativci su prije odlaska u autobus podijelili stotine potpisa.

Prije izlaska iz prostora Zračne luke, autobus s igračima zaustavio se kod okupljenih građana, od kojih je svatko želio stisnuti ruku članovima srebrne momčadi s ovog Svjetskog prvenstva.

Autobus je Vatrene odveo do pristaništa u vojarni Divulje odakle su se brodom uputili na splitsku rivu gdje im je priređen spektakularni doček.

Izjava Ante Rebića...

Izjava Filipa Bradarića...


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij